Bon any nou!

El trànsit al 2024 ens permet projectar la mirada endavant i imaginar-nos en el futur. De bons propòsits, els propers mesos en vindran plens, però nosaltres volem recomanar-te 30 concerts que faran, del nou any, un 2024 de plenitud musical. En aquesta ocasió, la tria la fan les persones que fan possible l’experiència en viu: artistes, abonats i treballadors. De primera mà et conduiran per un 2024 de grans esdeveniments i joies a descobrir.

Descobreix les 30 propostes repartides en tres llistes i gaudeix d’un descompte en entrades limitades, fins al 7 de gener a les 23:59 h amb el codi de promoció Palau2024.

T’ajudem a compondre el teu 2024!

Artistes  |  Abonats  |  Treballadors


Artistes

Deu artistes de la temporada fan una selecció de deu concerts que has de marcar en l’agenda. Qui millor que els propis músics per guiar-se a través del talent enlluernador de la música en viu? El geni natural, les composicions més inspiradores, l’estat de gràcia per aprofitar... Els artistes en saben... i recomanen!

Trio Fortuny & Mal Pelo

“Intèrprets tan subtils, expressius, imaginatius i entregats com els del Trio Fortuny i Mal Pelo, de dues disciplines aparentment diferents, però que tenen molt més en comú del que imaginem, interpretant música meravellosa inspirada en la nit. De ben segur que ens faran somiar i descobrir nous horitzons en un concert imperdible.”
Bernat Prat, membre del Cosmos Quartet

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 10 euros

Gli Incogniti & Beyer

“Els Concerts de Brandenburg i els concerts per a solistes i orquestra de Bach són una de les màximes demostracions de com el virtuosisme es barreja amb la bellesa i l'emoció. La interpretació d'Amandine Beyer i Gli Incogniti n'és plena d'aquestes dues coses.”
Juan de la Rubia

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Trio Pedrell & Ona Cardona

“Un atractiu concert amb dos trios de Xostakóvitx i Brahms, així com música representativa de vàries de les meves etapes compositives. Música amb molta expressivitat melòdica, harmonies inquietants i intensitat rítmica!”
Elisenda Fàbregas

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 10 euros

Ermonela Jaho & Franz Schubert Filharmonia

“Una vetllada on la gran soprano Ermonela Jaho interpretarà una primera part amb àries de Puccini, en homenatge a Victoria de los Ángeles, i a la segona part intervindrà en l'estrena de la meva Simfonia dels Àngels, encàrrec de l'Orquestra. Compartirem una nit inoblidable.”
Albert Guinovart

Vull saber-ne més Comprar entrades 20% descompte

Cosmos Quartet

“Al nostre país, ja fa uns anys que vivim una edat d'or de la música de cambra i el Cosmos Quartet n'és una de les puntes de llança més actives i consolidades. Podrem escoltar Brahms, Bartók i Webern, tres compositors que han treballat profundament i sense presses, que és la millor manera de fer música que hi ha.”
Joan Magrané

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 10 euros

Juan de la Rubia & Eugènia Balcells

“Una de les joies irrepetibles que ens brinda el Palau, un viatge sensorial a càrrec de dos artistes i mestres, cadascú en la seva especialitat: Juan de la Rubia és un dels millors improvisadors del país, que sap com ningú com volar i fer volar als presents amb les seves creacions des de l’orgue del Palau, i l’Eugènia Balcells ens portarà a una altra dimensió amb el seu domini del videoart.”
Marco Mezquida

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 18 euros

Cuarteto Quiroga

“Amb una frescor i lluminositat aclaparadores, els seus concerts són sempre una experiència vibrant per a l’oient. A més, és evident l’especial connexió que tenen amb el Palau de la Música, on, en tots els concerts seus que he escoltat s’ha pogut sentir la seva increïble vitalitat fins a cada racó de la sala.”
Jaume Angelès, membre del Quartet Atenea

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 18 euros

Marco Mezquida amb la Simfònica del Vallès

“Des de l'admiració i l'afecte que sentim per un gran artista com Marco Mezquida, us recomanem que no us perdeu el seu proper concert al Palau. És una ocasió única per viure en directe la música de Gershwin amb l'Orquestra Simfònica del Vallès. No ho deixeu escapar!”
Trio Fortuny

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Sol Gabetta & Bertrand Chamayou

“Lectures sempre interessants, energia desbordant i un compromís amb la música en majúscules d'un duo consolidat als escenaris durant més de 10 anys.”
Trio Pedrell

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Quartet Casals

“Escoltar un quartet de Beethoven interpretat pel Quartet Casals és un espectacle que tothom hauria de veure i escoltar un cop a la vida. Si, a més, hi ha un diàleg Bach-Gubaidulina, l'experiència és completa.”
Xavier Puig

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte


Abonats

A l’altra banda de l’escenari, batega l’energia que fa possible un concert. Deu dels nostres abonats trien deu concerts que esperen amb il·lusió com a grans moments per emmarcar de l’any. “El públic sempre té la raó”, diu l’adagi. Impossible trobar una opinió més pura que la del melòman fidel.

Vladim Repin & Nicolai Lugansky

“M’agrada anar als concerts a descobrir música més enllà de les obres ja molt consagrades. Les composicions de César Franck m’interessen molt, però malauradament no es programen gaire a les nostres sales. Tinc marcada en l’agenda la Sonata per a violí i piano a mans d’aquests dos solvents intèrprets.”
Mariona Aumatell, abonada a Palau 100

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Tolomeo de Händel

“Il Giardino Armonico dirigit pel mestre, Giovanni Antonini, sempre brillant i virtuós, amb l’afegit de comptar amb Franco Fagioli al rol protagonista. Un moment que promet ser un pic estel·lar de la temporada que no es pot perdre.”
Igor Bakman, abonat a Palau 100, Palau Bach, Palau Òpera i Palau Grans Veus

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Piemontesi & Filharmònica de Dresden

“Aquest concert ho té tot. Un pianista d’una trajectòria fulgurant que podrem veure en directe. Una orquestra i un director sòlids. Un programa brillant amb Mozart, Mahler i Strauss. I una conferència prèvia amb Rosa Massagué, sempre sàvia i sintètica. Un vespre rodó!”
Josefina Bas Capella, abonada a Palau 100 i Màster en Bona Audició

Vull saber-ne més Comprar entrades15% descompte

Vespres d’Arnadí & Dani Espasa

Música aquàtica i Música per als reials focs d’artifici. Dues petites meravelles que em van fer descobrir la música barroca i m’han acompanyat des d’aleshores. La interpretació de Vespres d’Arnadí serà un plus!”
Fèlix Béjar, abonat a la carta

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Rinaldo de Händel

“Quina manera d’arrencar Palau Òpera i quines ganes d'escoltar Lascia ch'io pianga. Les veus de Vistoli i Barath coronant una gran nit barroca.”
Assumpció Boixareu, abonada a Palau 100 i Palau Bach

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Homenatge a Victoria de los Ángeles

“La cançó catalana composta per Toldrà, Mompou o Montsalvatge rarament s'escolta amb orquestra i aquest centenari d’una ambaixadora del nostre patrimoni musical, n'és una ocasió única per poder-ho fer. Precisament ella fou qui estrenà la cançó Damunt de tu, només les flors de Mompou en el seu debut al Palau el 1944. Mercedes Gancedo, Montserrat Seró i Carles Pachón amb l'Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles dirigida per Pedro Pardo. Damunt de tu, només les flors, Victoria!”
Marc Busquets, abonat a Palau 100

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Yuja Wang

“Fa molts anys que segueixo aquesta artista. Inicialment em van sorprendre la seva joventut, tècnica i potència. Amb el pas del temps, la seva tècnica ha continuat millorant i la seva potència ha evolucionat a força i sensibilitat, emocionant-me encara més.”
Jordi Capdevila, abonat a Palau 100, Palau Piano i Màster en Bona Audició

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

András Schiff

“La màxima il·lusió m’espera al febrer: un recital d’András Schiff. Vaig assistir a un dels seus recitals en un viatge a Leipzig i va ser una experiència que em va deixar commocionada. Arribo al concert del Palau encara en aquest mateix estat.”
Elvira Madroñero, abonada a Palau 100

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Paul Lewis

“Vaig descobrir Paul Lewis com a acompanyant dels concerts de lied de Mark Padmore, i ja en solitari, vaig decidir que volia seguir-lo per la seva gran sensibilitat i musicalitat. A més, els projectes d’integrals de compositors executades per un sol intèrpret permeten conèixer millor l’obra i l’evolució del propi músic.”
Dolors Ricart, abonada a la carta

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Rèquiem de Brahms amb Hengelbrock

“Fa cinc anys ens va colpir amb un Requiem de Mozart extraordinari, suma perfecta de tensió, dramatisme i espiritualitat; per això la nova visita de Thomas Hengelbrock, ara, amb el Rèquiem alemany de Brahms, és el concert que més espero de la temporada. Homenatge als difunts que de ben segur recordaré tota la vida.”
Jaume Ripoll, abonat a Palau 100

Vull saber-ne més Comprar entrades15% descompte


Treballadors

Al Palau hi ha tot un equip humà que ven entrades, gestiona concerts, proveeix de serveis, comunica el que fem i atén la nostra comunitat. La sala modernista és quelcom molt proper. I, per això, també sap de primera mà què vibrarà d’una forma especial. També a l’hora de recomanar, al teu servei!

Colors i més colors

“Les muses del Palau prenen vida perquè coneguem el seu arquitecte i escoltem les músiques que han passat per la història d'aquest edifici Patrimoni de la Humanitat.”
Gemma Canadell, Servei Educatiu 

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 10 euros

L’incoronazione di Poppea de Monteverdi

 “Al Palau també tenim òpera. I no una qualsevol, una joia de Monteverdi. I no una Incoronazione qualsevol. Una amb la Jeanine de Bique! Una nit de drama, pecat i sensualitat.”
Mercè Camps, Departament de Sostenibilitat

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Música de Videojocs amb la Simfònica del Vallès

“El món del videojoc ha esdevingut de ple dret, com en el seu moment van ser considerades el cinema o el còmic, una de les Belles Arts transcendint del divertiment a una expressió artística global amb històries narrades amb mestratge, prodigis del disseny digital i músiques dignes de ser interpretades per una gran orquestra i en un espai tan imaginatiu com és la sala modernista.”
Susanna Domper, Atenció a l'Abonat

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Passió segons sant Joan amb la Simfònica del Vallès

“Època de passions. Una tradició ja habitual al Palau. Una obra que, més enllà de ser creient o no, ha d’estar present en el cor de qualsevol melòman. Al cap i a la fi, l’espiritualitat pren moltes formes. I un petit secret: també ho gaudiré des de l’escenari. Jo hi cantaré al cor.”
Josep Carreras, Departament Artístic

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Cocanha, Tarta Relena & Los Sara Fontan

“Treball col·lectiu, sororitat i empènyer juntes. És la feina de Taquilles i també l'ànima del projecte d'aquests tres tàndems volcànics. Artistes que remenen els ritmes més bàsics fins a estructures més complexes amb cant i percussió. Una festa!”
Esther Escuín, Taquilles del Palau

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 20 euros

Loreto Aramendi

“La impressió del so de l’orgue a la sala mai deixa d’impactar. No importa quantes vegades ho hagis experimentat. Amb aquest recital romàntic de virtuosisme, a més, veurem totes les possibilitats del rei dels instruments.”
Óscar Fernández, Caps de Sala

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 10 euros

Passió segons sant Mateu de Bach amb Prégardien

“Gaudir de la meravellosa música d'aquesta obra de Bach al Palau sempre és un plaer en tots els sentits i més si les veus corals, solistes i instrumentals tenen l'essència i la familiaritat de casa.”
Lídia Torra, Producció del Cor de Cambra

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Ola Gjeilo & Cors de l’Orfeó

“Els cors acabaran la temporada amb un concert únic en què mostraran un cop més la seva versatilitat a l’hora d’afrontar repertoris contemporanis amb el propi compositor al piano. Tot un privilegi treballar directament amb un dels autors més interpretats del món en l’àmbit coral i en un dels escenaris més singulars del món!”
Teresa Martínez, Departament de Comunicació

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 12 euros

Javier Camarena

“Ganes de retrobar en directe un amic, amb un cor i una senzillesa més grans que els seus coneguts do de pit!.”
Xavier Montserrat, Departament d'Informàtica

Vull saber-ne més Comprar entrades20% descompte

Sonoro Quartet

 “La música com a eina de reflexió i denúncia. Com a representació de l’Europa agermanada pel talent jove combinant tradició i nova creació. Sota el títol Reflections ens apropen a un dels Haydn més dramàtics i un Xostakóvitx sempre confident amb el seu Quartet Dresden compost en memòria a les víctimes del feixisme i la guerra, a més d'una estrena d'Annelies Van Parys. Passat i mirada al futur.”
Irene Payet, Departament de Públics

Vull saber-ne més Comprar entradesPreu especial 10 euros

30 recomanacions per compondre el teu 2024